Híreink

2017-05-24

NoroFlex 600+100mg

NOROFLEX 600+100MG 60DB ÍZÜLETVÉDŐ FÁJDALOMCSÖKKENTŐ RÁGÓTABLETTA Szinergista kombinációban tartalmaz bioaktív összetevőket, melyek az izületek és a kötőszövetek optimális működését segítik.

tovább »

2017-03-16

Kocogás a kutyával – etikett

Kocogás a kutyával – etikett A kutyával való kocogás veszélyes lehet, ha bizonyos szabályokat és etiketteket nem követsz. Másrészt a kutyát hozzá kell szoktatni a közlekedési szabályokhoz, még mielőtt elkezdenéd a szaladásos programot vele, mert ez jobb edzőpartnerré teszi.

tovább »

2017-02-19

Tévhitek

Tévhitek „Amit én eszem, az jó a kutyámnak is.” Messziről indulunk a magyarázathoz, de ígérem, brit tudosók nem lesznek a leírásban.

tovább »

2017-01-27

Tápváltás

Tápváltás A kutyák minden gond nélkül tartósan etethetőek ugyanazzal a táppal, ami segít a kívánatos kondíció fenntartásában is. Olykor azonban váltani kell, például amikor a kölyök tápról a felnőtt tápra térnek át. Ilyenkor arra kell figyelni, hogy a váltás legalább egy hétig tartson és fokozatos legyen, nehogy hasmenést és hányást okozzon.

tovább »

 Akciós termékek

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.